608,596 miembros*
2,254 online*
Registrase aquí GRATIS
Login
608,596 miembros
Resultados 1 al 3 de 3
    Member

Gdje potražiti odvjetnika za radne sporove?

Pozdrav ljudi! Trebam malu pomoć ili bar smjernicu. Dobio sam otkaz na poslu pod čudnim okolnostima i već mjesec dana pokušavam shvatiti jesam li nasanjkan ili je sve po zakonu. Šef mi je samo rekao “poslovne potrebe”, ali cijela stvar djeluje sumnjivo jer su odmah nakon mog odlaska zaposlili nekoga novog. Pokušavam se raspitati, ali svatko priča svoju verziju, a ja samo želim znati svoja prava. Ne treba mi odvjetnik koji će me samo oderati nego netko tko zna radno pravo i stvarno se posveti slučaju. Ako imate neko iskustvo ili preporuku gdje da potražim pouzdane informacije i možda pronađem odvjetnika, bio bih zahvalan. Već me boli glava od ove situacije.

Member
    Hej, bio sam u sličnoj situaciji prošle godine, pa razumijem tvoj osjećaj kaosa. Ja sam također sumnjao da nešto nije u redu pa sam krenuo istraživati i pronašao sam ovu stranicu https://odvjetnici-hr.com Stvarno mi je olakšala život jer sam tamo našao popis odvjetnika koji rade baš radno pravo. Imaš njihov opis, specijalizacije i kontakt, a meni je puno značilo što sam mogao usporediti nekoliko njih prije nego što sam se odlučio. Na kraju sam pronašao odvjetnika koji je odradio sjajan posao i pomogao mi da dokažem nepravilan otkaz. Pogledaj, mislim da bi i tebi moglo koristiti da se barem informiraš.

Member
    Hvala ti, treba mi baš takva provjerena info. Idem odmah vidjeti!