608,384 miembros*
2,040 online*
Registrase aquí GRATIS
Login
608,384 miembros
IndustryArena Foro > Fabricación Avanzada > Herramientas de corte y suministros industriales > Бойлер перестав нормально гріти — де взяти хороший ТЕН?
Resultados 1 al 3 de 3
    Member

Бойлер перестав нормально гріти — де взяти хороший ТЕН?

Всім привіт! Мій бойлер останнім часом почав гріти воду набагато повільніше, ніж раніше, а інколи взагалі не нагріває. Викликав майстра — каже, що проблема в ТЕНі, бо на ньому суцільний шар накипу. Я ніколи раніше не міняв цей елемент, тому не дуже розуміюся: який матеріал краще — мідь чи нержавійка, яку потужність обирати, яка довжина має бути. Хотілося б купити нормальний ТЕН, щоб не міняти його кожен рік. Може хтось підкаже, де можна придбати якісний нагрівач, щоб не переплачувати і не натрапити на підробку?

Member
    Привіт! У мене була майже така сама ситуація — бойлер ледве грів воду, а старий ТЕН був повністю забитий накипом. Щоб правильно підібрати новий, я спочатку уточнив модель бойлера, перевірив довжину старого нагрівача, його форму та потужність. Якщо вода жорстка, краще брати мідний “мокрий” ТЕН — він швидше гріє і довше служить.
    Я замовляв тут купить тен
    У них великий вибір ТЕНів для різних бойлерів — мідні, з нержавійки, різних потужностей і конфігурацій. Плюс консультант допоміг підібрати саме той варіант, який підходить до моєї моделі. Після заміни бойлер знову гріє швидко, сторонніх звуків немає, накип майже не накопичується.
    Маленька порада: якщо є можливість, обирай ТЕН з терморегулятором — він значно економить електроенергію і продовжує ресурс нагрівача.

Member
    Дякую! Спробую замовити, сподіваюся, що вирішу проблему надовго